Styling & Co.

Styling & Co.
Alle Scandinavische woonaccessoires bij ons écht op voorraad | Op werkdagen voor 16:30 besteld is morgen in huis | Vanaf €75 gratis bezorgd! | Check it out www.stylingandco.com

donderdag 19 december 2013

NEW LABEL | Mae Engelgeer

GREAT NEWS | NEW LABEL | Mae Engelgeer



Wauw, wat zijn wij fan van Mae Engelgeer en nu dus ook in onze webshop verkrijgbaar ! Haar liefde voor Interieur en Textiel maakt ons zo blij dat wij voltrots haar producten in onze webshop verkopen. Ontzettend hip zijn haar artikelen op dit moment in de magazines, Pinterest etc. Neem dus snel een kijkje 

Mae Engelgeer ontwikkelde tijdens de opleiding aan de modeacademie in Amsterdam haar liefde voor textielontwerpen, styling en design. Hier specialiseerde ze zichzelf en ontwikkelde een echte passie voor stoffen en materialen. Deze passie zette zij voort en studeerde nog twee jaar aan de Master Vrije Vormgeving op het Sandberg instituut in Amsterdam. Sindsdien heeft ze haar eigen studio en maakt ze enerzijds objecten, sculpturen en installaties van textiel. Mae Engelgeer maakt collecties kussens en plaids, gemaakt van zelf ontwikkelde materialen. Het werk van Mae Engelgeer is decoratief van karakter en een glorieuze overwinning op verval! Wij van Styling & Co., hebben voornamelijk de producten die zij samen met Present Time (by Pt,) ontwikkelde. 

PT, (Present Time) is een merk vol met leuke hebbedingen. De collectie van PT, bestaat voornamelijk uit woontextiel : placemats, theedoeken, kussens, maar ook bijvoorbeeld hippe broodplankjes. Allemaal trendy woonaccessoires die je interieur een stuk vrolijker maken. Wij verkopen namelijk de Pt, collectie designed by Mae Engelgeer. Pt, gaat met z'n tijd mee, de producten zijn dan ook allemaal van deze tijd. Door het design, maar ook de kleuren en vormen die gebruikt zijn. 






Placemat Unfolded Orange- Designed by Mae Engelgeer
Placemat Unfolded blush van ontwerpster Mae Engelgeer met neon orange accenten. Prachtig grafisch ontwerp met mooi strak wit en oranje borduursel op een grijs/mint groene stof. Geeft een mooie uitstraling aan je gedekte eettafel.
Materiaal: Katoen 
Afmeting: 30 x 45cm.



Placemat Unfolded Blush - Designed by Mae Engelgeer
Placemat Unfolded blush van ontwerpster Mae Engelgeer met soft pink / blush accenten. Prachtig grafisch ontwerp met mooi strak wit en taupe borduursel mint groen/licht roze stof. Geeft een mooie uitstraling aan je gedekte eettafel.
Materiaal: Katoen 
Afmeting: 30 x 45cm.



Kussen Graphic Mint Green - Designed by Mae Engelgeer
Kussen Graph Mint Green van ontwerpster Mae Engelgeer. Prachtig grafisch ontwerp met mooi strak taupe / grijs borduursel op een licht mint groene stof. Achterzijde in de kleur mint green met mooi weggewerkte rits. Geeft je bank of fauteuil dat extra accent!
Afmeting: 50 x 30cm.
Materiaal: hoes katoen en incl. polyester vulling







Geen opmerkingen: