Styling & Co.

Styling & Co.
Alle Scandinavische woonaccessoires bij ons écht op voorraad | Op werkdagen voor 16:30 besteld is morgen in huis | Vanaf €75 gratis bezorgd! | Check it out www.stylingandco.com

maandag 20 januari 2014

Scandinavia Dream

Scandinavia Dream

Deze trend is er al een tijdje en wij van Styling & Co. zijn er verliefd op! Het is niet meer weg te denken van de huidige interieur trends. De Scandinavische trend is voornamelijk een combinatie van stoere, zachte, geprinte materialen en producten. Het staat bekend om zijn eenvoud en simpele vormen, dat vinden wij geweldig! Merken als House Doctor, Bloomingville, Tine K Home, Broste Copenhagen en Serholt Sweden hebben het allemaal wel enigsinds in hun, maar dan allemaal anders. Je vindt het bij Styling & Co. in meubels, lampen, plaids, kussens en nog veel meer accessoires.







Black / White Stripe - Village Scandinavia

Strepen zijn hip! Deze geweldige kussens met zwart, witte streep is helemaal volgens de trends van voorjaar 2014. Dit kussen wordt geleverd met een binnen kussen.

Formaat : 48 x 48 cm.
Belangrijk : Inclusief binnenkussen




Grey / White Stripe - Village Scandinavia







Serholt Sweden - Dala paardje
Het bekende houten zweedse folkloristische Dala paardje van het merk Serholt Sweden. Verkrijgbaar in de kleuren : grijs, wit, zwart, petrol & naturel.
Afmeting: 13,5 (SMALL), ook groter verkrijgbaar
Materiaal: hout
Kleur : Black / Zwart

(Was)mand black & white stripe - House Doctor

Deze leuke (was)manden met de klassieke Black and White Stripe is erg handig voor het opruimen van de dagelijkse spullen of bijv. de was. Het formaat is : 40 x 50 cm. Gemaakt van katoen, polyester en rayon. 

Deze leuke (was)manden met hippe tekst of print is erg handig voor het opruimen van de dagelijkse spullen of bijv. de was. Het formaat is : 30 x 30 cm. Gemaakt van katoen, polyester en rayon. 





Geen opmerkingen: